Jilain icoon voor luxueuze laadpalen.

Een Jilain laadpalen is een design laadpaal voor elektronisch voertuig (EV). Design en kwaliteit smelten zich samen in het ontwerp. De paal is ontworpen als kunstobject voor uw omgeving. Dit komt door de organische vormen die een spreekwoordelijke golf van energie verplaatsen van het achterste gedeelte naar het frontpaneel waar een elektronisch voertuig geladen kan worden.

In het ontwerp is gekozen voor hoog kwalitatieve materialen. De Jilain Laadpaal body bestaat uit een gegoten blok RvS. Hij bestaat hierdoor uit een stuk. Aansluitend wordt hij met de hand gepolijst. Op deze manier is de buitenzijde van de body ongevoelig voor zonlicht, zoutwater of vochtigheid. Er zijn hierdoor vijf kleuren beschikbaar voor de Jilain laadpaal. Dat is de Naked hand polished, Hyper universe black, Dark nature green, gold en Rose gold

Voor het frontpaneel zijn diverse keuzes beschikbaar. De natuurstenen frontplaat is te bestellen in twee opties. Ze zijn leverbaar in “zwart met een witte ader” en “wit met een zwarte ader”.
op de frontplaat kan gekozen worden voor één of twee enkel handig bedienbare “type 2” Mennekes contactdozen. Dit betekent dat hij met één hand te bedienen is waardoor de andere hand vrij is.

Dit alles wordt met de hand vervaardigd in
het Koninkrijk der Nederlanden.